Anotace: s láskou či bez lásky?... s ním nebo sama?... nechci vědět. otevřela jsem liter...pročetla díla svých přátel... a napsala pár vět, co posílám dál... nepochopitelné nepochopitelným...
Když člověk neví co chce, měl by alespoň vědět co nechce. Není to od věci, protože jinak se stává z života břečka. Ani oheň, ani led.
Jen rozplizlá břečka.
31.12.2009 13:12:00 | Dračičák
Člověk má v životě velkou škálu možností: lásek, nelásek, známých ale o to míň opravdových přátel;
peněz,... na co si vzpomeneš.
29.11.2008 20:28:00 | jehlaspichlas
az na dnu- snu, kolisaveho rymtu a formy , se mi to libi. hlavne kvuli obratum...
28.11.2008 10:21:00 | saddova
Děkuji Niky.. chybělo mi to tu...ani ne tak psaní... spíše čtení.. jdu vnímat vaše myšlenky :)
19.11.2008 21:44:00 | excited
Lehce překvapivý konec. Skvělé obraty, líbí se mi myšlenka, má to hodně do sebe. Vítej, po tej dlouhé době.
19.11.2008 21:43:00 | NikitaNikaT.