Anotace: ***
Věř,že i jen chodit po mostě touhy je krásné a každému to není dáno.Kdo všechno má a po ničem netouží nebývá právě šťastný.Chraň si svoji touhu.
27.12.2008 16:28:00 | čertíček
St! naprosto chápu - je jako z mé duše,
mokrá nejen deštěm ...v ničem nezní suše...
20.11.2008 22:30:00 | Veselý Drak
ST! za obsah. Pro mne myšlenková, lehce smutná... ach ano, za okny je opravdu déště a tmavá chladná noc. Aj já myslím na svého milého.
20.11.2008 22:17:00 | NikitaNikaT.