Snídaně v posteli
Anotace: takhle jsme ráno blbli na jednom serveru s kamarádkou Ver78
Ver78
Na ploché bříško padá ovesná vločka,
dvě lžičky jogurtu, jablíčko počká.
Snídani v posteli tu já mám ráda,
jazykem ochutnat stehna i záda
Bard
Chutnat tě v posteli, kde tě víc hřeje
spalujující vášeň, až pánev se chvěje,
tělo ti touhou a v rytmu stůně,
když jazyk vlhko ochutnává z tůně.
Ver78
Myšlenky pádí, dech se mi krátí,
ach ta slast božská, ta mě snad sklátí.
Za chvilku budu ... pokračuj kluku,
tělo mám prohnuté v pozici luku.
Bard
Tón tvého stále kratšího dechu
pomalu mění se do slastných vzdechů
když se na posteli v záclonách stínu
zrychlují doteky smáčených klínů.
Ver78
Klouzavé pohyby v čirou radost se změní,
nastává slastné uvolnění.
Zválené je naše lůžko celé,
tak končí snídaně do postele
Nadechnout kyslík, paží líné protažení,
no a co zbývá? Přece přitulení...
Bard
V obětí s propletenými těly
schouleni pod dekou
dál spát by jsme chtěli.
Přečteno 647x
Tipy 19
Poslední tipující: jehlaspichlas, Labraccio, Pastička, Lilly Lightová, Agniezka, CyaNide, excited, umělec2, Paulín, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)