cikánka
Prý umíš z dlaně číst
a taky z karet u karbanu
oči máš černý jako noc
v postely v domě na kolečkách
volávám k ránu o pomoc
Jsi vichr s ohněm v těle
co sžehne a odletí
od pátku do neděle
já žiju v tvojim zakletí
cikánečko moje
co v mlze bez závoje
dřív než se rozední
už kráčíš další cestou svatební..
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: maranika, Myrja, Kubino 2, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)