Anotace: ,,
keby vsetci muzi, ktori....
hm ked toto napise zena, asi to velmi vtipne nebude...
Ale aj tak si myslim, ze aj zeny maju radi pozitok zo spojenia, len neskryvaju to za "touhu mnozit se".
Davam tip, pobavil ma zaver :))
27.11.2008 10:48:00 | maranika