Upírka
Anotace: Saj, saj, saj, Bože, to je ráj.
Přes den se jak mrtvá plouží,
návrhy touhy odbývá,
ve dne jen po klidu touží,
s nocí vždycky ožívá.
Do boje se lítě pouští,
s obětí si pohraje,
potom zmizí dole v houští,
do prázdna mě vysaje.
Přečteno 473x
Tipy 10
Poslední tipující: CyaNide, Zdenek, zzlatý, Myrja, maranika, Mbonita, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)