Jsem ...
Anotace: ... beru ti klid a chtěl bys mne mít ...
Jsem krajina snů co v noci tě budí
jsem ledová tříšť co na spáncích studí
jsem lehounkým vánkem co čelo tvé chladí
jsem hojivým spánkem co srdce tvé hladí
jsem vodopád vášně a neřestná kráska
jsem první a poslední z touhy tvá vráska
jsem tajemná orchidej, voňavá růže
jsem jenom žena co touží mít muže
jsem měsíčním znamením útočná lvice
bělostná královna z růžové šachovnice ...
Dotek mých prstů a teplo mých dlaní
rozpoutá vášnivé pomilování ...
Přečteno 823x
Tipy 50
Poslední tipující: Bean, Manon.H, Dota Slunská, Triffid Kolbe, Rošták Domča, Jenda P., Iva Borecká, hanele m., Verena, shakespeares, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)