Anotace: ...nic moc,ale dost.
Přivodil jsi mi poetický org....., ale nikomu to neříkej, je to jen mezi námi !
30.11.2008 22:28:00 | jita.1965
Mořské hlubiny mě děsí, ale v tvém podání vážně uvažuji nad bublinkovou lázní ...bez vášně či s vášní?
30.11.2008 20:22:00 | F50.8
tolik krásné...taky se chci naučit psát takhle.....:-)
30.11.2008 18:18:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way
Bíša to krásně vystihl. Jinak se červenám až na prdélce, představy, které se mi honily hlavou a hlavně dnešní ráno s miláčkem... téda, rdím se, ale krásně :o) ST!!!
30.11.2008 11:22:00 | NikitaNikaT.
Na základě anotace jsem nejdříve přistupoval trochu s nedůvěrou, ale pár pěkných míst, na které mé tělo reagovalo úsměvem, jsem objevil - tedy konečné hodnocení: dílko nebylo napsáno zbytečně :-))
Sám bych něco takového asi nestvořil nebo bych nad tím strávil půl života...
30.11.2008 08:07:00 | poustevník Jirka