S tebou
Anotace: v posteli zas jednou...
Těšil jsem se na tebe lásko,
jako pětileté děťátko.
Ale jinak než ono na Ježíška.
Prostě jsem napnutý jak svíčka.
Myslím ten cvik,
jo nejradši bych tě hned svlík.
Ale nebudem spěchati,
chvlíi se budem mazliti.
Navzájem se něžně hladiti.
Tak jak kočky hladí si děti.
Svléknu tě,
pomalu ale přesto dost rychle.
Už totiž cítím, že ti cosi vlhne.
A nebude to tady tim vedrem.
Svlíkáš mě taky,
už jsem měl napnutý kalhoty.
Líbáme se,hladíme
a rukou uspokujujeme.
Po chvíli to chce změnu,
lehnu si na záda
a nad sebe tě zvednu.
Jo to je přesně ono,
takhle to děláme když je volno.
U nás nebo u vás.
Vzdycháš a já taky,
před očima vidím mraky
a i hvězdiček plné vlaky.
Hotovo a to hodně,
mažeš se a mě to znovu zvedne,
prsa se ti lesknou,
a naše pohlaví po sobě tesknou.
Ležím a můj jazyk pracuje,
stejně jako tvé rty mě tě saje.
Je to krásné a zničující,
ale náladu a chuť určitou náramně povzbuzující.
Přečteno 893x
Tipy 1
Poslední tipující: CyaNide
Komentáře (3)
Komentujících (2)