Korunovace přírozenou cestou

Korunovace přírozenou cestou

Anotace: Za humny je drak

Trhám z tvého bílého těla oděv
Jemně doteky ve znamení touhy
Zakřiklá těla - vanilková krev
V téhle hře jsou hebké dlouhé nohy

Zaklínač podbříšek spolkl malý klíč
Jiskrný pohled tě přikoval k zemi
Dobře víš, že není čas jít pryč
Za tváří anděla objevíš ty se mi

Hebké lalůčky jsou pastvou pro jazyk
Jsem čichačem tvých tisíců vůní
Otevřená ústa nesou měkký otazník
Když část mne v tvé části trůní

Projdi se za deště sadem jarním
Nech se hladit odrazem měsíce
Výsledek slasti bude však marný
Oproti vzbouření jedné dvojice

Dotýkej se a nehleď na nebe
Hýčkej vlasy, kůži, jazyk dál a dál
Po krůčcích pronikej ze sebe
Z prince stává se mladý král
Autor Mladý pán P., 01.12.2008
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: CyaNide, snupicek, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

představa skutečnosti sladká... krásné ST:-)

17.12.2008 18:34:00 | CyaNide

líbí

nemam slov.. a jen svymi kukadly hltám každé slovo řáděk a nový sloupec...<3

01.12.2008 20:25:00 | DvjeBorůfkovéStudánky

líbí

tahle se mi líbí moc - je tam pro mne několik moc povedených míst
:o)

01.12.2008 19:17:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel