Trojka
Anotace: se zbírky...avole v úkol naruby dřez...
Olefe...Eklunde...Agneto!
to je mi pane, švédská trojka...
Tadeuzsi...Piotrze...Anuszko!
to je mi pane, polská trojka,
trojka, co zná švédskou trojku...
Dietrichu...Hermanne...Gertrudo!
to je mi pane, německá trojka...
trojka co byla u polské trojky,
u trojky, co tu švédskou trojku zná...
Vždycky jsem milovala trojčlenky...
a proto...
Hynku...Viléme...
chci vás mít oba...
cítit vás v sobě...
a oběma se poddat...
přijeďte chlapci na prázdniny..!
s úctou Vaše.......... Jarmila.
P.S. Vyprávěla jsem o vás Máchovi.
Přečteno 769x
Tipy 33
Poslední tipující: Verule, Barunka.K, Quigleika, hanele m., JOLINAR4, Holis, Štěpina G, Triffid Kolbe, vapiti, střelkyně1, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)