jen tak )))
na statku
U silážní jámy
rozbili si tlamy
čtyři traktoristi
kůli jedný dojičce
co má pihu na pičce
nemohou teď jísti
na kolenou džudisti
hledaj v listí čelisti
22O W
220Woltů
místo pěny do koupele
střela koltem do dekoltu
šatů z Quelle
to je celé
holt je to mord
trestní řád
Co zmrdů kolem pobíhá
že prej je svrbí dlaně
pak tvářej se jak laně
klidně ti plivnou do piva
a pochčijou ti sáně
než stačíš říci lodyha
už jsou zas venku z báně
...je škoda že jsme beze zbraně
hadice
Chtěl bych být
hadicí zahradní
tam někde na Bali
jen bych se válel
a voni mě tahali
travou bych se smýkal
stříkal a stříkal
játra
Do flašky místo plachetnice
co měla mít dvě patra
narval sem svoje játra
poslal je řekou
přez celý Brdy
už byly stejně tvrdý..
Přečteno 522x
Tipy 6
Poslední tipující: raďo, Myrja, jedam, WAYWARD, v.hercik
Komentáře (2)
Komentujících (2)