Genova

Genova

Anotace: ...

Jsou noci
jako nože vostrý
když na lunu vlci vyjí
jak černý fára Cossa Nostry
co brázdí Venézií
Neboj se tmy co klatby syčí
čí ruka ortel vykoná?
na přání kmotrů
cikán v lynči
ty krávo dyť byl z Janova

Jsou jako nože vostrý
ty kluci strany dělnický
pod kšiltem pleš
pod pleší skvosty
tak to tak neber tragicky

Jsou noce z křišťálu
vymažte historii
sou to jen klucí?
co táhnou z fotbalu
jako ti vlci vyjí
Autor zenge, 05.12.2008
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Zpátky, ziriant, Jean89, Myrja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí