Na paloučku
Anotace: /..../ /..../ /./ /./ /./ /./ ... Z nočního výletu do hlubin prázdné láhve.
***********
Pod mým dotekem,
tvrdnou ti prsy.
/Pomaloučku/
Pod námi tonou,
zválené trsy.
/Na paloučku/
Mé ruce tvoří,
válečnickou hordu.
Rozparek umírá,
pod zásahy kordu.
A brána nebeská,
neunikne mordu.
/Milý kloučku/
Z principu nenávidíš,
tuto mou tvorbu,
co v srdci vyvolá,
hlubokou orbu.
Dost bylo fiktivního,
milování a snění,
chci líbat tvé rty,
na tom nic není.
* Pod africkým nebem,
stojí lásky tůj,
tak mne má milá,
prosím pomiluj.
.
Přečteno 517x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, B.a.r.b.a.r, Andělskými perutěmi chráněna, Zasr. romantik, Psavec, Myrja, Paulín, Jin, Kristine Clary-Aldringen, LucQa, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)