Tajemství
Na lůžku v polštářích
rozházených v boji
se svým snem
slaný pot na tváři
netušíš
kdy je noc
a kdy je den
touha tě tíží
jak ocelový kříž
a na tom kříži
sám sebe uvidíš
slaný pot stéká
po tváři na šíji
bouřlivá řeka
v slabinách ubíjí
snění tě zabíjí
prokletým tajemstvím
za lehkým závěsem
co zlehka vrhá stín
line se vůně vína
čeká tě
tvoje Messalina
Přečteno 779x
Tipy 45
Poslední tipující: Manon.H, střelkyně1, el viento, STIMPRE, Triffid Kolbe, hezule, NikitaNikaT., snupicek, Jaromila, Isobel, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)