Koruna Zlatá
U jezu pod hřbitovem
v Koruně Zlatý
změnilas jedním slovem
můj život od podstaty
to přítmí voda vzala
snad někam ku Praze
a srdce mý ta skála
se houpe na dráze
a řádí jako dítě malý.
Ta láska tvá je laskavá
nití mne protkává
od palce k pohrudnici
tam pak se potkává
jak vlaky ve stanici
touhy...
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: Myrja, NikitaNikaT., WAYWARD, labuť, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)