jen tak...
Okruží
To je éra
řekla Věra
když si chlapy
holej péra
a nechaj bělit okruží
cožpak mám chtít po muži
aby voněl potem
když padne v středu devátá?
...je to doba přihřátá.
Ekrazit
Půl kila ekrazitu
nastražím na svou ženu Ditu
co léta krev mi pije
do pytlů kusy těla
uklidím na dno Dyje
ČSSŽ
Zápal plic od slepic
chytil strýc
ptám se mámy
snad nešel kolem drůbežárny?
Ale co tě napadá
byl zas schánět
kostní dřeň
na schůzi svazu
Českých žen.
Bída
Prejže kdysi
z rejže mísy
najedlo se spousty krků
znám to z kronik písma brků
bída byla
víš ty milá
co to znamenalo?
Prostě žrádla bylo málo.
Přečteno 537x
Tipy 7
Poslední tipující: myší královna, Rolnička, NikitaNikaT., Dota Slunská, Myrja
Komentáře (3)
Komentujících (3)