Anotace: Někdo jezdí do cizích krajů, aby poznal spoustu tajů, někdo kvůli krajkám krásek, manželčiných příčin vrásek.
Když má ženská zadky obé, může být třeba Španělka, ale se mnou to nic nedělá. Ale má-li ho oblý, je to úplně něco jiného! Já vím, chybička, mrška, šotek, nepozornost, rozechvění(?) atd.
Omlouvám tě a dávám ST.
Ach, Španělky ..., zvlášť vdovy, a z Cordoby ...
Robot píše: ORG, že by orgasmus, asi půjdu do hajan za maminou. Brou noc!
17.12.2008 01:27:00 | Zasr. romantik