PEČENÍ HOLUBI
Anotace: ...dal jsem tu lásku tentokrát do sexu.
*
Houby holuby
Tebe dotekem naruby
měl jsem dnes k snídani
pozdního vstávání
Pečená po ránu
svlečená v koránu
nanebevzetí
Jak v žitě prasátko
ty moje koťátko
hltal jsem vteřiny
dokonce bez viny
Na kříž tě položil
potom se ukojil
pozlátka rozkoše
strkal tam po troše
Kulaté klubíčko
jen moje zlatíčko
Srdce buší do zvonu
Vzdycháš si v půltónu
Přijímání
Točíš se dookola
v prostotě Kolokola
*
Přečteno 571x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Lorraine, Pišák, Johny8x, Ještě dítě, Anewue, Myrja, jita.1965, Tygropes, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)