Coura
Anotace: ..nejradši bych jí....
Nevěrníku proradná
coury se ti zachtělo.
Mizí láska z tvojí mysli,
když dýchá tělo na tělo.
Nemravnici cizoložnou
hladíš jemně po kůži.
To je to, co nenávidí,
každá žena na muži.
Chudák holka doma čeká
s myslí plnou komplexů
a miláček je zatím někde
ponořenej do sexu.
Otráven byl jeden coury,
co vnikl mu až do žil.
Pozdě je na hádky, spory,
hlavně, že si užil
Přečteno 591x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Ještě dítě, myší královna
Komentáře (4)
Komentujících (4)