Jiný světy
Říkalas že zimní večery
jsou pro tebe temný
rosvítím svíce v pokoji
neměj strach mí ruce budou jemný.
Z tvý kůže sundám námrazu
a potom tebe z provazů
pozvu tě se mnou na výlety.
Pozvu tě se mnou na výlety
poznáme spolu jiný světy
jsou místa kde to ještě není ,,sjetý''
Do krajů kde z máků květy
jsou v polích jak krev rozlitý
kde havěť hmyzí na trumpety
vyhrává v krčmě U Markéty
u stolů vínem politých.
A všude vůně tymiánu
a cvrkot cikád nad ránem
tam všichni chodí bez županu
jak kdysi Eva s Adamem
Pojď snad se nebojíš...
Přečteno 498x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, raďo, BArBArKO, Holis, Myrja, Mario de Janiero, Lasska
Komentáře (3)
Komentujících (3)