Anotace: Schovejme se pod stromy
Pulzoval jsem... sem a tam.
Však já si ji udělám!
Její vzdechy... krásné byly.
Úplně mě oslnily... ale také ovlivnily.
Zvolili jsme lehký klus,
pak prožili orgasmus...
:)
02.01.2009 11:48:00 | Mademoiselle Drea