zorky
Příjdou dny horký
já zahánět budu nudu
koupím si zorky
a pod mosty se dívat budu
pod sukně slečnám dlouhonohým.
Možná že známý připadaj mi
z tabel a maturitních fotek
teď už maj asi jiný zájmy
spousta z nich chodí bez kalhotek.
Jo léto,léto
vždycky mě to
krev do hlavy nahrne
někdy níž vždyť ty víš
v plavkách je to patrné...
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: raďo, BArBArKO, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)