Pavučina
Anotace: ...most z krajkoví pohledů...
Jak jemná pavučina
s kapkami rosy
zdá se bělostná krajka
na opáleném těle
které smyslná vůně
oblékla do závoje
z květů orchidejí
jak magnetická síla
přitahuje Tvoji touhu
dotknout se krajkoví
a neporušit krásu
rty znovu smáčet
v nektaru květu lásky
svlékat poslední zábrany
co připravil stud
a rozfoukat plamínek vášně
rozpalující tělo žárem
jakým slunce sálá
na písečnou poušť
jež čeká na osvobozující déšť
po mostě našich pohledů
kráčím vstříc chvilkám
kouzelné lásky
.
.
s Tebou.
Přečteno 755x
Tipy 57
Poslední tipující: V.N.Losinský, Romana Šamanka Ladyloba, CyaNide, bobi bobie, Němý_Vypravěč, Pavelpaja, Kozoroh 1, Mario de Janiero, BArBArKO, Gemyni, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)