Anotace: Je docela kostrbatá ale když tam dáte výdechy tak to vyjde:0)
hezké. moc pěkně popsané... :o) narozdíl ode mne máš tu schopnost napsat krátkou kvalitní báseň ve které je vše, je čtivá a každý ti ji pochválí...a ani se mi nezdá kostrbatá.ST.
17.03.2009 18:45:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček
Vyslyšena jsou všechna přání,
při Vašem milování.
Láska je kouzalná a krásná a milování ještě krásnější:-)
28.12.2008 16:43:00 | JaniHani
Jóó milování,... o tom se dá napsat spousty.... né každému se ale dostává...
28.12.2008 16:01:00 | NikitaNikaT.
kostrbatost by byla to nejmenší. spíš chybí vůbec nějaký básnický odstup.
a k technickým věcem - přechodník "chtíce" bude asi špatně, pokud tam hlavní hrdina nebyl naklonován vícekrát. v jednotném čísle by bylo lepší "chtě".
a "vyslýchají" se osoby na policii při vyšetřování:)
28.12.2008 16:00:00 | melancholik