Zmrzlinou...
Anotace: ...pak že to nejde!
Zbavenou obalu, proniká pomalu
tající zmrzlinou
vinou jen napůl mou
Tak podobný stožáru
A ona povolí, vahou si sedá
Sevřením sdílí s ním
to sladké tajemství
Po kapkách celé ho nakonec předá
........................
Překrásně spojen s ní.....
Obrysem zdá se být úplně bledá,
myšlenka strašná, myšlenka původní,
že kráska ledová p...t se nedá
Přečteno 647x
Tipy 30
Poslední tipující: Absinthe Banshee, boštek, drsnosrstej kokršpaněl, fire.fly, Lilly Lightová, Holis, Churry, Gemyni, kryndy, BArBArKO, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)