flákota
Života kus urvu
jak flákotu koniny
pronajmu si kurvu
na třičtvrtě hodiny.
Zapomenu na strasti
na čas,tmu i stíny
vona bude náplastí
na smutky i splíny
vona bude doktorem
co léčí bez bolesti
mým knězem i pastorem
platbou v hotovosti.
Ač svobodný neb ze svazku
z vesnice či z city
tady nejde vo lásku
ale o pocity.
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: raďo, okapovaroura, NikitaNikaT., Tacca, Mannon
Komentáře (1)
Komentujících (1)