Anotace: Je to o nevěře...a dýchej znamená žij... ten kdo dýchá žije... a on chce žít...i po tom co udělal...myslíte, že nevěra je správná? Není...ale ona ho svedla...ale on chtěl... :) No?
když je to úlet...ale pokud ma muž dvě ženy na stejne rovince=ajajaj :(
moc pěkné :)
11.04.2009 09:53:00 | CyaNide
Líbí
a k té nevěře: Jak říká Cimický (což není můj názor) "Zapírat, zapírat, zapírat."
22.03.2009 06:57:00 | ziriant
mám ráda přesně takové básnické texty v písničkové formě a zvláště tyto smutnější - mají v sobě zvláštní, silné kouzlo.. jsou to opravdu hluboké verše.. no a na takovou nevěru má každý svůj názor.. ať už jakýkoliv, nikdy nelze vzít zpátky to, co se stalo, bohužel..
15.02.2009 19:44:00 | lennerka