HEZKEJ DEN
Anotace: Ať takovej je každej den.
HEZKEJ DEN
Dnes mám ale hezkej den,
dnes zakopnul jsem jednou jen,
auto chytlo na jedničku,
píseň hrajou pro Haničku,
vejplata mi v kapse šustí,
z práce dřív mě dneska pustí,
ke kávě mám buchtu s mákem,
hezký holky na plakátech,
dnes je středa a budem se zas milovat.
Sluníčko je venku hezky,
s dětma pudu bobovat.
Pak hokej pustim k tomu pívo,
nohy na stůl na klid cígo,
dnes mám ale hezkej den,
ať takovej je každej den.
Přečteno 751x
Tipy 12
Poslední tipující: Rolnička, lucajda89, Agniezka, Lorraine, Elisha, Markéta Hl., SorrowInMySoul, Paulín, Ctěný pán, Žqáry, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)