Divočina

Divočina

Anotace: Když gepard strká hlavu do písku

číselná kombinace jeho sexuálních aktů
se vryla do pažby brokovnice upilované
zásah do černého musel být odměněn trofejí
v tomto případě liškou se zvadlým ocasem

vycpaný hieroglif její tváře jakoby do obýváku nepatřil
ve vyhaslém krbu jejich očí
doutnaly zbytky žhavích uhlíků

venku však řádila vichřice vjemů ohýbající stromy jejich pokrouceného vztahu
trám už byl prolezlý červotoči a oni se rozhodli zahalit své schránky
do nichž už dlouho nikdo nevládal

nastala nová doba
budoucnost přeje prázdnotě, která se stále zrychluje
Autor Krikloun, 11.01.2009
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, mimoid
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Naopak..budoucnost přeje plnosti...jen třeba na tom setsakra makat..:-)hmmm?

27.05.2009 15:48:00 | zvířenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel