Let
Anotace: Chvíle, kdy se země dotýká hvězd
Sbírka:
černý pírko
Cítím ty chvíle jako teď
Okamžiky vzletů
Touha
kdy druhému dáváme sebe
Cítíme chvění země
Lítáme, sáláme a padáme do temnoty.
Žár stoupá z Tebe i ze mě
A místo temna vidíš nebe
Prober se
Jsme tu
A zase přijde další Let.
Přečteno 560x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, PoeziGirl, Jana M., Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)