Anotace: Děvčata to nemají lehké.
Tohle mne pobavilo, pousmála jsem se... dokážeš si vyhrát se slůvky, udělat legraci...
19.01.2009 08:30:00 | NikitaNikaT.
Věř mi, říkám to upřímně, po přečtení tvé básně se mi vybavila, ani nevím proč, zkratka Z.U.Č. (zájmová umělecká činnost). A musím konstatovat, že tvůj činorodý umělecký zájem je obdivuhodný.
17.01.2009 14:29:00 | Mario de Janiero
Jak řiká Honza Medvěd...Víš..holky,těžší to maj:-)...a Anču chudáka,motají lidoví tvořiči do spousty nemravných písniček...děvčica,neščasná...:-)
17.01.2009 01:20:00 | zvířenka
Píšeš věcně, lidsky, přesně. Vložíš tam i vtípek,
tuším, že jsi pěkné číslo - prostě jasnej típek.
16.01.2009 20:44:00 | Veselý Drak
Jak se to vidělo dříve a jak se to vidí dnes...ale docela o tom přemýšlím - jaké by to bylo, mít první sex až v manželství? Něco na tom je..ale chce to ohromné sebezapření :-)
16.01.2009 20:30:00 | Chancer