Anotace: čti a konej!
vida ho. a hle, SHY.)))) ale to on se nestydí. víš ale Patrice, otázkou je, co označíme jako mozek... to čím se přemýšlí, nebo to, co je v hlavě? ne, rozhodně tu nechci nadhazovat nějaké pseudofeministické výroky typu "Muž přemýšlí svým pohlavním údem." ... :)))) i když to vlastně jinak vyzznít stejně nemůže.)))
19.01.2009 21:01:00 | Já Esther Ruth