Struny
Anotace: ..................
Dneska se spolu vyspíme
dnes si to rozdáme
než skončí den
hvězdy nad námi svítí
lampy blikají
v posteli koncert rozjedeme
na dálnici sexu jedeme
podium k tomu nepotřebujeme
divadlo si sami zahrajeme
orgasmus kytarových strun
bude znít
na letišti
místo hlášení
milování
až slunce vyleze
ze svého úkrytu
my se probudíme
na podlaze bytu
tak přijď
přijď
přijď
vidím tě jak přicházíš
když hvězdy na nebi se probouzí.
Přečteno 560x
Tipy 35
Poslední tipující: Egretta, Stagger Lee, Monsignore, Isobel, Meriel, Kapka, NikitaNikaT., jita.1965, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)