Konec svíček
Anotace: kdo by to neměl rád při svíčkách??
Ty to holka všechno chápeš,
něžně vrníš a občas chrápeš.
Je lehký prolámat ledy,
jedný děvky, na co tolik vědy?
Už nenechat se využívat,
nespávat a nekouřívat.
Nelíbávat nahá těla,
co včas přestat neuměla.
Netrápit se a neplakávat
umět brát a umět dávat.
A když knoty svíček schoří,
přestat vnímat, co tyhle noci tvoří.
Přečteno 582x
Tipy 6
Poslední tipující: fuu, Lilly Lightová, Quigleika, CyaNide
Komentáře (1)
Komentujících (1)