Vdechuješ
Anotace: ber nebo nech být
Vdechuješ horkou páru hrotem zpíváš čím dál výš do pekla vášně svíráš rozkošně jako výkřik prázdného atelieru plného tebe ve mě vcházíš, dráždíš, nemiluješ proč taky ptáka v kleci jak rozpálená břitva střepy slz panen světa klesáme výš zatáhni za provaz, odevzdávám se ti v dešti, v trávě, v krvi bílého deště potenciálu hřebce nespoutaného červeným mořem těžce.
Komentáře (3)
Komentujících (3)