Volavka
Anotace: Jsem na mateřske
Kdybych tak věděla o čem psát
volavko bílá v peřinách.
Kdybys tak věděl že já vím
kam se tvé ruce chystají.
Volavko bílá v peřinách
víž že ti to sluší když na mě dosedáš.
Tak o čem psát udýchané lidi nemáš rád.
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)