Hlad
Svádíš mě často a rád
máš po mně pořád hlad
S předkrmem se nespokojíš
své vzrušení už neutajíš...
Hlavní chod si chceš hned dát
já vím, že máš hrozný hlad
Snažím se ti pomoci
tvůj hlad toužím přemoci
Tak ti svoje tělo dávám
a hlad brzy překonávám...
Pochutnali jsme si oba
zítra budem "mlaskat" znova...
Přečteno 621x
Tipy 22
Poslední tipující: Zirka, vodnař, nejsembásník, BArBArKO, Iva Borecká, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, V.N.Losinský, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)