nevím jak to nazvat
Anotace: krásné chvíle...pomíjivé
Pálení v konečcích prstů
kapky sladké vášně tlumí,
stoupáme spolu
po vlhkých schodech
až k tváři bledé luny.
Pravidla boříš...
okovy mělké touhy mě unášejí
stále výš...
tak krásně voníš...všechno smíš.
V klíně horký dech,
mučivé sevření tvých retů,
vpletený ve vlasech,
krmíš chtíče dvou světů.
Hořím a taji,
s každou kapkou stékám hloub,
posouváš hranice,
hvězdy se červenají
při světle měsíce.
Přečteno 586x
Tipy 4
Poslední tipující: CyaNide, Holis, nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)