Lovcem na ulici
Tak pojď ven
a já ti povím,
kdo vlastně jsem
a jak si stojím.
Nejdříve ovce,
potom vlk,
poznáš lovce,
co chce tvůj krk.
Zažiješ strach,
pocítíš chtíč,
obavy v prach
a na tvůj klín - použiju klíč.
Zámek už zcela,
odemčen umělci,
adrenalin z těla,
ztrácí se v ulici.
Pak nebohou srnu,
prodám teskné tmě,
už ne ovčí vlnu,
když už jsem byl vně.
Přečteno 475x
Tipy 14
Poslední tipující: mjh, Anye, Verena, zlomeny srdce, kikis, Ztracena.v.realitě, CyaNide, loverose91, Danah, Churry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)