když na lásku se kašle
V egocentru všech tvých tajných rozkoší
vrhám se střemhlav do hlubin vášně
srdce co vteřinu pak poskočí
tam, kde na lásku se vehementně kašle.
V propasti povrchna skáčem pak bosí
po střepech uražené naděje
hřích nás opět dočista zkosí
a v duších zejí žíznivé peřeje.
I do pekla vletíme my spolu
ohol ten kus zbylý svatozáře
zahoď city někam tam dolů
a zbytek lásky vydrhni v páře
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Marupiara, Rolnička, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)