Anotace: Račte si vybrat.
:-))))))))))))))rozesmál jsi i mimča.
02.02.2009 17:31:00 | JaniHani
Miláčka bych do holení nehonila, ale vím, že by to pro mě udělal... hm, něco bych pronesla, ale raději si to nechám ve svém nitru. Usmívám se, je to skvělé! Mno vidíš...
02.02.2009 17:29:00 | NikitaNikaT.
Brousek Véna je trošku debil?
01.02.2009 19:07:00 | rybí prdy
Jako vždycky, ani dnes jsi mě nezklamal a já se směji, díky :-))
Já bych do toho nešel, svědí to nehorázně! Maximálně zastřihnout, ale žádné ostří na kůži, brrr..pak to svědí víc než když tam máš blechy!
01.02.2009 17:37:00 | Chancer