Stmívá se.
Anotace: Ženu k muži touha žene, muže zas k ženě obnažené, dík té ženě dávno vím, ža na hříchu nezná stín.
Sbírka:
Se šípem Amorovým.
Stmívá se, začíná noc vlahá,
jdeš mlčky neříkáš mi nic,
snad je ti teplo, když tu stojíš nahá
a hebkou dlaní hladíš moji líc.
Dáváš mi na odiv svá oblá ňadra,
široké boky, štíhlý pas,
nestydíš se, že polibky jsi kradla,
své vnady dalas chtivě na pospas.
Snad četla jsi, že láska jsou jen muka,
vždyť stalo se mi dneska poprvé,
že jindy něžně hebká tvoje ruka,
mou kůži nehty drásá do krve.
Přečteno 702x
Tipy 24
Poslední tipující: poustevník Jirka, CyaNide, 6thSun, Zirka, Danah, Lilly Lightová, zzlatý, Zasr. romantik, Jana M., danaska, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)