~ SEX ~
To nejmenší co spolu máme – je sex!
a na tom my si zakládáme!
Jednou tam a jednou ven,
ach, bože můj!
To je snad jen krásný sen!
Pane vedoucí, drancujte mé tělo!
To tělo mé dřív nevědělo jak může býti zářný svět!
A teď?
Ach teď…!
Teď!
TEĎ!!!
Přečteno 1062x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta Hl., Jarin Kalin, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)