Julka
Když uvidím chlupatou díru julky
Zas a znova se mi zduří kulky
Julka mi je pohoní
A semeno se vyroni
Kulky splasknou žádný křik
Julka dostane svůj bílý střik
A tak si říkám co by moje kulky
Dělaly bez té mojí jůlky
Komentáře (3)
Komentujících (3)