Anotace: kýč?
nevím, co mají moji kolegové s tím slovem kýč...v anotaci nebylo nebo ano??
MMch. báseň mě zaujala...skvěle mi seděla do rytmu..
a vůbec...dávám ST:-)
17.02.2009 00:55:00 | Lady Carmila
nevidím v tom kýč, a jestli ano, tak mám kýče ráda, moc na tu modernu nejsem ... :)
12.02.2009 17:37:00 | nejsembásník