Alice v říši plynů
Já náruživá mrcha jsem,
jak ráda vám teď ukážu co pod sukýnkou ukrývám;
jak v rozkroku svém dychtívám!
Jsem žhavá jako plotna vzteklá a plynatá jak ryba leklá.
Tak strhej ze mě bombarďáky, vždyť já je z tebe servu taky
a dej mi pusu na čelíčko a polož mě jak na nebíčko,
dnes hicuju jak Alice – ta z „Divů“ sedmi, palice,
co toho tam má nejvíce…
Už silonky se z nožek spouští…
už nemůžeš říct: „Jsem na poušti“,
už silikony vzduchem plují,
už tvoje mužství uzurpují,
tak pojď už ke mně ty můj kloučku
a vem si radši dneska roušku!!
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)