Anotace: Předmluva: Oříšky se louskají, tenhle je překladatelský. ¨ ¨ (Poznámka autora: Oba dva jmenované hudební styly by potřebovaly vysázet kurzívou, tady to bohužel nejde...)
Ve všední dny tvrdá práce,
o víkendu relaxace...
...minule jsi plně celý
pro JAZZ ožila.
I tento já čekám skvělý!
Maj' hráti SOUL pro dospělý.
Za týden si zavzpomínám,
jaks předchozí plně celý pro .... ožila