Bill
Byl Bill Clintnů
na poli
s pluhem brázdu oral
přišla za ním Lewinská
že chce orat s ním
zeptala se smím?
Billy řekl yes
šách si do kapes
sám už jsem dost zvoral
zkus si to ty dnes
a tak v tomhle jednom dni
vzniknul ten sex orální.
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, Jarin Kalin
Komentáře (2)
Komentujících (2)