pod mou dlaní
Ulož si hlavu pod mou dlaní
a očima se dotkni hvězd
cítíš tu sílu okamžiku?
budem si šeptat o mrdání
tam v stráních někde u Světlíku
Tou nocí spocenou
poznám tě holým tělem
mezi jitrocelem
Ulož si hlavu pod mou dlaní
a k ránu až se probudíš
uslyšíš ze vsi kokrhání
budem o něco k sobě blíž
Tou nocí spocenou
poznám tě holým tělem
mezi jitrocelem
Ulož si hlavu pod mou dlaní
jen tam jsi vždycky v bezpečí
v tom čase senobraní
hned vedle bobků zaječích
jsem prvně z ostra čichl
...k lásce.
Přečteno 750x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Rolnička, NikitaNikaT., labuť, Zasr. romantik, Psavec, Joyo, Mario de Janiero, Kapka, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)